Op de fiets

Indien u op de fiets komt, raden we u aan kosteloos gebruik te maken van de bewaakte fietsenstalling op het Buitenhof. Voor informatie kunt u de website bezoeken. Houdt u er rekening mee dat het niet is toegestaan uw fiets voor de restaurants naast de entree van 7AM te parkeren.

Met het openbaar vervoer

De volgende tramhaltes zijn op minder dan 3 minuten loopafstand van 7AM

– Halte ‘Spui’ tramlijn 2, 3, 4 & 6
– Halte ‘Centrum’ tramlijn 1
– Halte ‘Kalvermarkt’ tramlijn 15
– Halte ‘Buitenhof’ tramlijn 16 & 17
– Halte ‘Buitenhof’ buslijn 22 & 24
U vindt de entree van 7AM in de hoek tussen de restaurants Vapiano en Umami.

Met de auto

Tijdelijke omleidingsroute

Vanaf 24 augustus tot 25 oktober 2020 zijn er werkzaamheden op het kruispunt van de Plaats/Kneuterdijk en Lange Vijverberg. Hierdoor is de Lange Vijverberg deze periode afgesloten voor doorgaand verkeer. De Lange Vijverberg blijft wel bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Als het nodig is worden verkeersregelaars ingezet.

  • Verkeer vanaf het Toernooiveld wordt omgeleid via het Korte Voorhout en Lange Voorhout. Doorgaand verkeer kan aan het einde van de het Lange Voorhout rechtsaf richting de Parkstraat.
  • Bestemmingsverkeer voor de Heulstraat, Plaats en Buitenhof kan de route naar links kiezen richting de Kneuterdijk.

Er zijn voldoende parkeerfaciliteiten binnen 3 minuten lopen van 7AM in het centrum van Den Haag: Parking Stadhuis (P1 parking), Grote Markt (Q-Park), Torengarage (Q-Park), City Parking (Q-Park), Pleingarage en Museumkwartier.

Ik ga akkoord met de privacy voorwaarden*