Vergadering, training of
congres: boek bij 7AM

Mogelijkheden

7AM is een modern alsmede sfeervol meeting- en conference center, zeer gewild als bijzondere locatie voor zakelijke ontmoetingen. Het beschikt over tien multifunctionele, stijlvolle ruimtes, van een intieme boardroom tot een congreszaal voor 120 mensen. Ze zijn geschikt voor zaken als een vergadering, teamsessie, training, workshop, conferentie en congres. Bij een zaal hoort een passend vergaderarrangement, afhankelijk van de duur van de bijeenkomst.

De zalen aan het Haagse Buitenhof hebben allemaal daglicht, maar zijn desgewenst ook te verduisteren. De opstelling kan variëren al naar gelang de behoefte. Tussendoor kunnen deelnemers ontspannen in de knusse bibliotheek, gezellige game room en andere centrale ruimtes.

Mogelijkheden
Zaal
Gasten
Zaal

Wat u standaard krijgt bij onze zalen – en nog meer

Faciliteiten

Elke zaal heeft airconditioning en standaard een 4K UHD scherm (65 inch) of beamer, audio, wifi, stopcontacten binnen handbereik en een flip-over. Daarnaast biedt 7AM alle mogelijke faciliteiten om uw bijeenkomst soepel te laten verlopen. Denk aan microfoons, laptops, een katheder, extra schermen en flip-overs.

Goede service

7AM ontvangt mensen gastvrij, geeft persoonlijke aandacht en staat altijd klaar bij vragen of onverwachte gebeurtenissen. Gasten krijgen de egards die bij hen passen en de ontspannen benadering die ze waarderen. Zo zorgt 7AM voor een professionele en tegelijk ongedwongen ambiance.

Daglicht en sfeer

Een meeting bij 7AM in het sfeervolle centrum van Den Haag is een belevenis op zich. Elke zaal heeft daglicht en vanuit sommige kijk je uit op de bijzondere omgeving, zoals het befaamde Buitenhof.

Extra bij te boeken

Diner arrangementen

Bij 7AM kun je heerlijk dineren. Het vormt een speciale ervaring die hoort bij een bijzondere locatie als deze. Chef-kok Nico besteedt veel aandacht aan duurzaam en verantwoord eten en drinken en onderscheidt zich verder met enkele Haagse specialiteiten.

 

De chef vindt het een genoegen om te komen uitleggen wat hij heeft bedacht en bereidt. Vanzelfsprekend houdt hij rekening met dieet- en andere speciale wensen.

Bekijk Diner arrangementen.

Lunch en borrel arrangementen

Veel mensen vinden verantwoord en duurzaam eten en drinken net zo belangrijk als de culinaire kwaliteit, en onze keuken heeft daar dus veel aandacht voor. Ontbijt, lunch, borrel en snacks zijn altijd van topkwaliteit.

Bekijk Lunch en borrel arrangementen.

Sociaal vergaderen

Vergaderen is een sociale activiteit. 7AM geeft daar meer dan één betekenis aan: we schakelen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in.

 

Sociaal vergaderen is een dienst die speciaal te boeken is. Mensen met een arbeidsbeperking zijn met name actief in de bediening, bij het ontvangen van gasten en het inrichten van vergaderzalen.